Termeni si Conditii

Pentru a oferi clientilor sai o experienta cat mai placuta pe site, echipa de conducere, impreuna cu echipa redactionala a colectzii.ro au redactat o politica completa in ceea ce priveste termenii si conditiile in care poate fi vizitat site-ul nostru.

Toate informatiile afisate pe site se afla sub dreptul de copyright. Accesul la informatii este insa liber numai pentru uz propriu sau pentru documentare si studiu. Orice alta destinatie a informatiilor (in scop comercial sau pentru alte destinatii) este cu desavarsire interzis, oricare ar fi mediul de difuzare (electronic sau clasic) sau forma in care este realizata aceasta (copiere, reformulare, trunchiere, etc).

Sunt exceptate cazurile in care beneficiati de un acord scris si legalizat din partea echipei noastre de conducere.

Orice mentionare a informatiilor din site-ul colectzii.ro se va face numai cu indicarea sursei de provenienta.

Echipa de management si redactionala a colectzii.ro nu garanteaza sub nicio forma asupra corectitudinii si veridicitatii informatiilor afisate si nu poate fi trasa la raspundere in nicio situatie in care si-ar putea face aparitia eventuale daune sau alte prejudicii.

Colectzii.ro isi rezerva dreptul de a actiona prin orice mijloace pentru a impiedica difuzarea neautorizata a informatiilor noastre, precum si pentru a recupera toate daunele produse prin difuzarea neautorizata a informatiilor.