Politica de Confidentialitate

Colectzii.ro isi propune sa ofere tuturor utilizatorilor o experienta la cele mai inalte standarde, precum si siguranta ca toate datele acestora sunt confidentiale si se afla in siguranta.

Avand in vedere ultimele tendinte, echipa colectzii.ro a apelact la cei mai buni specialisti in protectia datelor, iar acestia au elaborat o politica de confidentialitate ce poate fi consultata mai jos.

In cazul in care aceasta nu este pe placul dumneavoastra, sunteti rugati sa parasiti site-ul.

Ca toate site-urile moderne, colectzii.ro foloseste o serie de fisiere speciale, destinate colectarii unor informatii de marketing (si comerciale) denumite cookies.

Acestea vor fi instalate in calculatoarele vizitatorilor si au ca principal scop colectarea unor date menite sa ne ajute in dezvoltarea viitoare a site-ului (spre exemplu: sistemul de operare, tipul browserului, paginile vizitate, timpul petrecut pe site, tipul conectarii, etc).

Aceste fisiere nu sunt destinate colectarii altor date din calculatoarele gazda, asa incat informatiile private ale tuturor vizitatorilor se afla in siguranta.

Colectzii.ro nu culege date personale ale vizitatorilor si nu realizeaza prelucrarea acestora in scop comercial.

Vizitatorii nostri sunt liberi sa renunte la fisierele de tip cookie fie prin modificarea prealabila a unor setari din browser, fie prin refuz direct de instalare a acestora, dar in acest caz echipa noastra nu garanteaza pentru afisarea eronata a site-ului.